Καθαρισμός χαλιών Κύπρος και δωρεάν αποθήκευση – Carpet cleaning and storage

Καθαρισμός χαλιών Κύπρος και αποθήκευση – Carpet cleaning and storage

Ο καθαρισμός των χαλιών στη Κύπρο είναι αναγκαίος και επιτακτική ανάγκη να γίνετε από επαγγελματίες, για να διασφαλιστεί η καθαριότητα τους και να απομακρυνθούν  βακτήρια, ρύποι, ακάρεα και αλλεργιογόνα .

Η μακρά περίοδος καλοκαιρίας που διανύει η Κύπρος έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνετε η σκόνη στην ατμόσφαιρα η οποία εισέρχεται στα σπίτια και στη συνέχεια στα χαλιά μας. Τα χαλιά με τη πάροδο του χρόνου κατακρατούν τη σκόνη η οποία είναι πάρα πολύ δύσκολη η απορρόφηση τους από τις οικιακές μηχανές αναρρόφησης.

Τίναγμα χαλιών με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αφαιρώντας σε βάθος τη σκόνη και άλλων μικρών αντικειμένων από το χαλί.

Επίσης η χρήση των χαλιών από εμάς τους μεγάλους, αλλά κυρίως από τα παιδιά και τα κατοικίδια μας, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους σε αυτά, αφήνουν πάρα πολλούς λεκέδες και ρύπους οι οποίοι δε φαίνονται με γυμνό μάτι. Κατά συνέπεια αυξάνονται τα βακτήρια, μικρόβια, αλλεργιογόνα καθώς επίσης και τα ακάρεα οικιακής σκόνης, προκαλώντας μας διάφορες δερματικές και αναπνευστικές παθήσεις σε εμάς και τα παιδιά μας.

Γι’ αυτό ο καθαρισμός των χαλιών πρέπει να γίνετε τακτικά ανάλογα με τη χρήση τους τόσο για την εξασφάλιση της  υγείας των παιδιών και κατοικίδιων μας όσο και για την επιμήκυνση τη ζωή τους. 

καθάρισμα χαλιά katharisma xalia
Στέγνωμα χαλιών με φυγόκεντρη μηχανή αφαιρώντας άμεσα το 95% του νερού που χρησιμοποιείτε για το καθαρισμό του, μειώνοντας στο ελάχιστο το χρόνο στεγνώματος αποφεύγοντας το ξεβάψιμο των χρωμάτων.

Το συνεργείο καθαρισμού Zannettos Koumasi Professional Cleaning Services διαθέτει τα ποιο σύγχρονα μηχανήματα και οικολογικά καθαριστικά υλικά για να κάνει το καθαρισμό των χαλιών σε βάθος, από όλους τους ρύπους, τα βακτήρια τα μικρόβια, τα αλλεργιογόνα καθώς επίσης και τα ακάρεα οικιακής σκόνης ώστε να έχετε υγιή χαλιά στο χώρο σας για εσάς, τα παιδιά και τα κατοικίδια σας. Προσφέρουμε επίσης τη δωρεά φύλαξη των χαλιών σας στις ιδιόκτητες αποθήκες μας.

Δωρεάν αποθήκευση χαλιών στις ιδιόκτητες αποθήκες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και το συνεργείο μας θα περάσει να παραλάβει τα χαλιά σας από το δικό σας χώρο και να σας τα επιστρέψει όταν εσείς τα χρειαστείτε.

Αναλαμβάνουμε επίσης το καθαρισμό φίτετ χαλιών σε γραφεία, σπίτια και ξενοδοχεία με τη μέθοδο shampoo extraction.

καθάρισμα χαλιά katharisma xalia
Καθαρισμός φίτετ Χαλιών Fitet carpet cleaning

Το συνεργείο καθαρισμού Zannettos Koumasi Professional Cleaning Services δραστηριοποιείτε στην επαρχία Αμμοχώστου εξυπηρετώντας κυρίως το Παραλίμνι, Πρωταρά Κάππαρη, Αγία Νάπα, Αγία Θέκλα Σωτήρα, Δερύνεια, Φρέναρος, Λιοπέτρι, Ξυλοφάγου, Αυγόρου, Ορμήδεια, Ξυλοτύμπου, Δασάκι Άχνας αλλά και σε ολόκληρη τη Κύπρο για μεγάλες εργασίες.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές στο τηλέφωνο 99456201 ή στο email zannettos65@gmail.com

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές στο τηλέφωνο 99456201 ή στο email 
zannettos65@gmail.com