Καθαρισμός εξοχικής κατοικίας στο Πρωταρά και Αγία Νάπα

Cyprus holiday villa cleaning Protaras Ayia Napa

Το καλοκαίρι έφτασε και πρέπει να καθαρίσετε την εξοχική σας κατοικία στο Πρωταρά ή Αγία Νάπα; Δε χρειάζεται να  σπαταλάτε άδικα χρόνο, χρήμα και κόπο να τη καθαρίσετε. Το συνεργείο καθαρισμού Zannettos Koumasi Professional Cleaning Services είναι έτοιμο να κάνει το σπίτι σας πεντακάθαρο από γωνιάς, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τις διακοπές σας ξέγνοιαστα υγιεινά και καθαρά. Τα δικά μας συνεργεία αναλαμβάνουν τον εξ ολοκλήρου καθαρισμό μέσα και έξω της οικίας σας, συμπεριλαμβανομένων των πιο κάτω.

  • Λεπτομερής καθαρισμός με επαγγελματικό πλυστικό πίεσης εξωτερικών χώρων αυλής, τοίχων σπιτιού, τεντών – περγόλων, βεραντών, επίπλων κήπου, πεζοδρομίων κλπ
  • Λεπτομερή επαγγελματικό καθαρισμό τζαμιών, οδηγών, αλουμινίων πλαισίων και φυλλαρακιών με πλυστικό πίεσης.
  • Αφαίρεση καθαρισμός και επανατοποθέτηση φίλτρων air-condition.
  • Ξεσκόνισμα επίπλων, μεσόθυρων, πόρτων ερμαριών, πάγκους κουζίνας.
  • Μετακίνηση επίπλων, ψυγείου, πλυντηρίου πιάτων και ρούχων, καθαρισμός πίσω μέρους και επανατοποθέτηση.
  •  Καθαρισμό και απολύμανση πορσελάνων μπάνιου και αποχωρητηρίων από κιτρινίλα και άλατα με ειδικά επαγγελματικά καθαριστικά.
  • Βιολογικός καθαρισμός καναπέδων και στρωμάτων με μηχανή kirby Avalir καθώς επίσης μπορεί να γίνει shampoo στην επιφάνια του στρώματος για αφαίρεση λεκέδων με επαγγελματικά καθαριστικά και αναρρόφηση με  ισχυρή μηχανή extraction για στέγνωμα 95% της υγρασίας.  
  • Αναρρόφηση με βιομηχανικές μηχανές σκόνης και χνούδια, σφουγγάρισμα με απολυμαντικό καθαριστικό για απολύμανση χώρου ή καθαρισμός με ειδικά χημικά καθαριστικά για καθαρισμό κεραμικών πλακιδίων και αρμών για αφαίρεση μικροβίων και επαναφορά τους στην αρχική τους κατάσταση.
  • Αφαίρεση καθαρισμός με μηχανή υπερήχων της Αμερικάνικης εταιρίας Zenith ultrasonic  όλων των ειδών μπλαιντς όπως kombi blinds, roman blinds, roller blinds, vertical blinds και επανατοποθέτηση τους.  Προσφέρεται επίσης υπηρεσία επιδιόρθωσης τους  .

Το συνεργείο καθαρισμού Zannettos Koumasi Professional Cleaning Services δραστηριοποιείτε στην επαρχία Αμμοχώστου εξυπηρετώντας κυρίως το Παραλίμνι, Πρωταρά Κάππαρη, Αγία Νάπα, Αγία Θέκλα Σωτήρα, Δερύνεια, Φρέναρος, Λιοπέτρι, Ξυλοφάγου, Αυγόρου, Ορμήδεια, Ξυλοτύμπου, Δασάκι Άχνας αλλά και σε ολόκληρη τη Κύπρο για μεγάλες εργασίες.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές στο τηλέφωνο 99456201 ή στο email zannettos65@gmail.com

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές στο τηλέφωνο 99456201 ή στο email 
zannettos65@gmail.com