fbpx

Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων Κύπρος – Cyprus Mattress cleaning

 

Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων Κύπρος από ακάρεα οικιακής σκόνης

Kirby and shampoo extraction Mattress cleaning

 

Το συνεργείο καθαρισμού Zannettos Koumasi Professional Cleaning Services χρησιμοποιεί συστήματα καθαρισμού της αμερικάνικης εταιρίας KIRBY AVALIR τα οποία καθαρίζει στρώματα, χαλιά και έπιπλα από ακάρεα και τα περιττώματα τους,  καθώς επίσης οποιοδήποτε σωματίδιο εισχωρήσει στο στρώμα. Χρησιμοποιώντας φίλτρα Micron magic HEPA Filtration with micro allergen technology εγκλωβίζουν μέχρι και το τελευταίο σωματίδιο που αφαιρείτε από το στρώμα, χωρίς να διοχετεύεται πίσω στον περιβάλλοντα χώρο.

 

380790-uprightvacuumcleaners-kirby-avalir-d-2

Εάν στο στρώμα υπάρχουν λεκέδες από ούρα ιδρώτα κλπ τότε εφαρμόζεται ο  βιολογικός καθαρισμός με μηχανή extraction. Η διαδικασία περιλαμβάνει επιφανειακό τρίψιμο με βιολογικά καθαριστικά προΐόντα για διάσπαση των λεκέδων. Στη συνέχεια ακολουθεί απορρόφηση με  ισχυρή extraction μηχανή η οποία διαθέτει 2 ισχυρά μοτέρ τριών σχέσεων 1600W τα οποία βοηθούν τα μέγιστα στην αφαίρεση της υγρασίας από την επιφάνεια του στρώματος. Η διάρκεια στεγνώματος είναι συνήθως 3-5 ώρες αναλώγος των καιρικών συνθηκών.

Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων από ακάρεα και λεκέδες με ισχυρές μηχανές καθαρισμού.

Στη συνέχεια, εφαρμόζεται το Allerg-STOP Repellent που είναι το μόνο εγκεκριμένο βιοκτόνο ΤΠ19 απωθητικό ακάρεων ,κοριών και ψύλλων, με πολλαπλές εφαρμογές που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην αντιμετώπιση – καταπολέμηση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που βρίσκονται στο εσωτερικό των στρωμάτων και σε όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες, λούτρινα παιχνίδια, μοκέτες, χαλιά κ.α.

jupiter-logo1boukali-141x300-141x300

Η χρησιμότητα του είναι απαραίτητη ιδιαίτερα στην διατήρηση της υγιεινής των στρωμάτων, τα οποία είναι πολύ επιβαρυμένα από την καθημερινή χρήση καθώς εκεί περνάμε το 1/3 της ζωής μας.

Το συνεργείο καθαρισμού Zannettos Koumasi Professional Cleaning Services δραστηριοποιείτε στην επαρχία Αμμοχώστου εξυπηρετώντας κυρίως το Παραλίμνι, Πρωταρά Κάππαρη, Αγία Νάπα, Αγία Θέκλα Σωτήρα, Δερύνεια, Φρέναρος, Λιοπέτρι, Ξυλοφάγου, Αυγόρου, Ορμήδεια, Ξυλοτύμπου, Δασάκι Άχνας αλλά και σε ολόκληρη τη Κύπρο για μεγάλες εργασίες.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές στο τηλέφωνο tel:99456201 ή στο email zannettos65@gmail.com

Τι είναι τα Ακάρεα;

Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης είναι το βασικό αίτιο της αλλεργίας στη σκόνη. Είναι αόρατοι μικροοργανισμοί, τρέφονται με τη πιτυρίδα του ανθρώπου και θέλουν υγρασία για να αναπτυχθούν.

Τα ακάρεα είναι οχτάποδοι μικροοργανισμοί. Οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης (γουανίνης) που βρίσκεται στα περιττώματα τους μαζί με την αποσύνθεση που επέρχεται στα ίδια, είναι το βασικό αίτιο αλλεργιών όπως η αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα, ερεθισμός των ματιών, βλεφαρίτιδα και επιπεφυκίτιδα, συμπτώματα συναχιού, όπως μπούκωμα της μύτης και καταρροή, βήχα , κνησμοί, έκζεμα του δέρματος κ.α. Όλα αυτά δυστυχώς βρίσκονται στα στρωματά και σε άλλους χώρους του σπιτιού μας.

Βρίσκονται στο κρεβάτι μας στα έπιπλα και στα λουτρινα παιχνίδια των παιδιών μας
Βρίσκονται στο κρεβάτι μας στα έπιπλα και στα λουτρινα παιχνίδια των παιδιών μας

Τα ακάρεα τρέφονται με τα απονεκρωμένα κύτταρα του ανθρώπου. Βρίσκουν κατάλληλες συνθήκες για την επιβίωση τους μέσα στα στρώματα, στα χαλιά, στις μοκέτες, στα μαξιλάρια ή ακόμη και στα λούτρινα παιδικά παιχνίδια. Το μέγεθος των ακάρεων είναι 0,2 χιλιοστά της οικιακής σκόνης και είναι αόρατα από το ανθρώπινο μάτι. Εκτιμάται ότι υπάρχουν από 5000 έως 15000 ακάρεα ανά τετραγωνικό εκατοστό στρώματος.

Βρίσκονται στο κρεβάτι μας στα έπιπλα και στα λουτρινα παιχνίδια των παιδιών μας.
Βρίσκονται στο κρεβάτι μας στα έπιπλα και στα λουτρινα παιχνίδια των παιδιών μας.

Γιατί πρέπει να καθαρίζεται το στρώμα σας;

Από το μέσο όρο ηλικίας 70 ετών τα 23 χρόνια της ζωής του ένας άνθρωπος τα περνά πάνω στο στρώμα που κοιμάται.

  • 1500 ακάρεα χωρούν στην άκρη ενός σπίρτου.
  • 500-700 γραμμάρια νεκρά κύτταρα απολέπισης αποβάλλει ο μέσος ενήλικας κάθε χρόνο μόνο στο στρώμα και στο μαξιλάρι του ύπνου.

Έρευνες έδειξαν ότι υπάρχουν 10,000,000 ακάρεα σε 2 ετών στρώμα.

  • 35ml ιδρώτα αποβάλλει ένας άνθρωπος καθημερινά στο στρώμα του.
  • 500ml ιδρώτα αποβάλλει ένα ζευγάρι στο διπλό στρώμα του.
  • 5.000 ακάρεα υπολογίζεται πως υπάρχουν σε ένα στρώμα σε ένα μήνα
  • 500,000 φιλοξενεί σε 4 μήνες
  • 5,000,000 και άνω σε ένα χρόνο
  • 47% του πληθυσμού σήμερα παρουσιάζει ευαισθησία στα ακάρεα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές στο τηλέφωνο tel:99456201 ή στο email zannettos65@gmail.com