fbpx

Καθαρισμός Τζαμιών βιτρινών και επιγραφών -Showcase and signs cleaning

Καθαρισμός Τζαμιών Βιτρινών και επιγραφών καταστημάτων.

Show houses and signs cleaning

Η βιτρίνα του καταστήματος μας είναι το πρόσωπο της επιχείρησης μας, αφού είναι η πρώτη επαφή με τους πελάτες μας.

Το συνεργείο καθαρισμού Zannettos Koumasi Professional Cleaning Services αναλαμβάνει το τακτικό και λεπτομερή καθαρισμό της βιτρίνας και επιγραφής του καταστήματος σας για να είναι πάντα καθαρά ώστε να προσελκύετε περισσότερους πελάτες.

Αναλαμβάνει το καθαρισμό τζαμιών κτιρίων με τη χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων και επαγγελματικών υλικών καθαρισμού τα οποία διατηρούν  τα τζάμια σας καθαρά για περισσότερη διάρκεια.

Το συνεργείο καθαρισμού Zannettos Koumasi Professional Cleaning Services δραστηριοποιείτε στην επαρχία Αμμοχώστου εξυπηρετώντας κυρίως το Παραλίμνι, Πρωταρά Κάππαρη, Αγία Νάπα, Αγία Θέκλα Σωτήρα, Δερύνεια, Φρέναρος, Λιοπέτρι, Ξυλοφάγου, Αυγόρου, Ορμήδεια, Ξυλοτύμπου, Δασάκι Άχνας αλλά και σε ολόκληρη τη Κύπρο για μεγάλες εργασίες.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές στο τηλέφωνο tel:99456201ή στο email zannettos@zproclean.com

 

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές στο τηλέφωνο tel:99456201 ή στο email 
zannettos65@gmail.com